Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Vind spa-ophold på tankstationen
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Vind spa-ophold på tankstationen

1. Aug 2012 13:24, webmayn

Det er nye tider i servicebranchen. Nu om dage strækker alle firmaer sig helt utrolig langt for at tiltrække, tilfredsstille og fastholde nye og gamle kunder, og som seneste skud på stammen er den lokale tankstation også hoppet med på bølgen, og gør deres for at tilbyde deres kunder det lille ekstra.

Nu handler det nemlig ikke kun om benzin, billige rundstykker og dyre magasiner, når du kører ned på tanken. Det nyeste tiltag fra tankstationen F24 er at tilbyde deres kunder et 24-timers luksusophold på Hotel Vejlefjord til en værdi af intet mindre end 10.024 kroner, som det hedder sig på firmaets hjemmeside.

Af hjemmesiden fremgår det, at luksusopholdet omfatter alt fra velkomstdrink, 5-retters sæsonmenu med vinmenu over fod- og rygmassage til den helt store finale med behandlingen ”Den Store Duet”, der efter sigende skulle være den ypperste forkælelse for to. Med andre ord er der altså tale om intet mindre end de perfekte 24 timer, og dem kan man erhverve sig, blot ved at bruge sit benzinkort hver gang man handler benzin. Så er det bare om at registrere alle sine køb på en dertil indrettet hjemmeside, og forkælelsen er indenfor rækkevidde.

Så det er altså ikke længere forbeholdt de glinsende dameblade at udlodde skønne spa-ophold og forkælelse. Det kan du nemlig få lige nede på den nærmeste tankstation.

Tags

Relaterede