Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Værd at vide om svømmeveste
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Værd at vide om svømmeveste

25. Apr 2012 14:33, webmayn

Alle fartøjer skal have redningsveste svarende til alle som er om bord. Når du drager til søs med din båd er det derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at have forhånds skaffet det helt essentielle udstyr såsom en svømmevest.

Redningsvest eller svømmevest?
Hvad end du vælger at købe en svømmevest eller en redningsvest, har meget at gøre med selve formålet og hvad du skal bruge den til. En svømmevest er, som navnet indikerer, velegnet til at svømme med. Den har ingen krave og giver mere bevægelsesfrihed end en redningsvest. En svømmevest bør ikke benyttes i meget koldt vand. En redningsvest derimod, er mere velegnet til at holde sig selv oppe over vandet med.

Du kan med god vilje vælge en svømmevest til dækning af de fleste behov, især hvis du er en aktiv og øvet svømmer.

Vælg veste i skarpe farver
Uanset hvilken vest du køber, bør du altid vælge en svømmevest i farver der ikke er naturligt forekommende i vandet. Det er også derfor, at du ofte vil finde veste i farver som gul, orange og rød. Det er en dårlig idé at vælge svømmeveste i hvide, grønne og blå farver idet de rent sikkerhedsmæssigt er meget uegnede.

Pasform af vest
Du er næsten klar til at vælge den vest der er den rigtige for dig
Køber du en svømmevest der er en fastvest, skal du udelukkende tænke på at finde en størrelse, der er den rigtige for dig. Er du derimod interesseret i en vest der er oppustelig, er der endnu en ting du skal overveje. Du skal i dette tilfælde også vælge hvordan vestens skal blæses op. Skal dette være via munden, automatisk når vesten rammer vandet, eller når du trækker i en snor?

Når du har taget ovenstående ting op til overvejelse, burde du være godt klædt på til at finde den helt rigtige vest der passer til netop dine formål.

Tags

Relaterede