Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Vælg den gode bilauktion
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Vælg den gode bilauktion

27. Nov 2012 10:43, webmayn

Der kan være mange måder at sælge sin bil på, og mulighederne er blevet endnu flere med udbredelsen af internettets mange forskellige sites. Du kan både sælge til en brugtvognsforhandler eller en privatperson, men du bør også overveje muligheder som bilauktion . Bilauktion er for dig, som gerne vil have en pålidelig køber og en ordentlig pris. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis du har købt bilen fra ny, eller hvis det er en speciel bil, som ikke forhandles hos en almindelig bilforhandler eller har en speciel høj pris.

Autocom tilbyder dig som bilsælger en tilknyttet konsulent, der tager sig af alt det praktiske, så du ikke skal bekymre dig om noget under auktionen.

Det kan være rart for dig, som har rigeligt om ørerne i forvejen, at du bare kan overlade auktionen til professionelle og auktionserfarne sælgere uden at bekymre dig om noget. Det eneste Autocom afkræver er et salær, og så er bilen så godt som af sted til de bydende bilforhandlere, naturligvis forudsat at du har angivet en god men realistisk pris. Hvis din bil ikke bliver solgt grundet for høj pris, gennemgår du med din konsulent det videre forløb, hvor I finder ud af, hvad det næste skridt er.

Tags

Relaterede