Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Tre tips til bilferien
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Tre tips til bilferien

9. Aug 2012 13:14, webmayn

Har I planer om at flygte fra den dårlige danske sommer, putte ungerne på bagsædet og så bare køre ud i det blå med snuden mod den varmere ende af Europa? Det er virkelig forståeligt, at mange danske familie vælger at trodse de høje benzinpriser og den haltende økonomi og tager på ferie for at få fyldt d-vitamindepoterne op.

Men for at sådan en ferie ikke skal ende i en kaotisk sammenblanding af skrigende bagsædeunger, lunkne madpakker, utilfredse teenagere og en tom tank midt på den tyske motorvej, kommer der her, med afsæt i personlige erfaringer, et par tip til den vellykkede bilferie.

1. Dette er det første og mest essentielle råd: Husk at fylde benzin på bilen! Det lyder simpelt, men prøv at fortælle det til føreren i en tætpakket Volvo, der holder ufrivilligt parkeret midt på Øresundsbroen (det er her, de personlige erfaringer skinner igennem). Hvis du oveni købet anskaffer dig et gratis diesel- og benzinkort , kan du spare lidt penge på de dyre dråber.

2. At give børnene lov til at boltre sig i slik og sodavand på bagsædet er en fristende løsning, hvis man gerne vil pacificere dem en times tid eller to. Men, tag dig i agt. Små størrelser på sukkertrip er altså ikke ønskværdigt, når familien skal dyrkes på få kvadratmeter med hjul under.

3. I stedet for at løse kedsomhedsproblemet med sukker kan det være en rigtig god idé at forberede sig på ung kedsomhed ved at have et par gode lege oppe i ærmet. Medbring nogle spørgsmålskort fra bezzerwizzerspillet eller konkurrér om hvem, der kan få øje på flest huse med røg i skorstenen (kan varieres med køer med pletter, gule biler, flagstænger osv. efter behov). På den måde kan bilen være et rigtig fint rum til kvalitetstid med familiens mindste.

Og tillad mig så til sidst at opfriske det vigtigste tip: Husk nu at fylde benzin på bilen. Det gør det hele meget nemmere.

Tags

Relaterede