Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Tre ting du ikke vidste om dit benzinkort
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Tre ting du ikke vidste om dit benzinkort

1. Aug 2012 13:27, webmayn

De fleste af os kender til de åbenlyse fordele ved at have et medlemskab hos den tankstations kæde, som man oftest handler benzin ved. Man får lidt rabat, overblik over sit forbrug og slipper for at vandre den lange tur fra benzinstanderen og ind i butikken for at betale for sin tankfuld. Men et benzinkort har som regel også andre fordele end dem, man umiddelbart kender til. Her kommer tre af de skjulte fordele:

1. Et benzinkort som mit kan ikke kun bruges hos F24, hvor jeg er kunde, men hos en hel række andre benzinstationer i ind- og udland. Den alsidighed underbygger virkelig det argument, at et benzinkort gør det nemmere at holde styr på sit benzinforbrug.

2. Benzinkortet giver ikke kun rabat på benzin, men også på en hel række af andre ydelser på tanken. Hvis du skal leje en trailer, vaske bilen eller købe is til ungerne, er der også rabat at hente, hvis du bruger dit kort.

3. Kortet fra din lokale tankstation kan også bruges, når du skal på udflugt. På både Storebælts- og Øresundsbroen kan du nemlig betale med dit benzinkort.

Med disse fordele er pointen klar; husk at tjekke, om der er rabat at hente på dit benzinkort næste gang du handler – også selvom det ikke er benzin, der ruger over disken.

Tags

Relaterede