Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » To veje til luft i budgettet
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

To veje til luft i budgettet

24. Jul 2012 13:37, webmayn

Hvis krisen stadig kradser i privatøkonomien, og der godt kunne ønskes lidt mere luft i budgettet, så kan det meget vel være en idé at kigge i gemmerne for at finde lidt ekstra penge. Det kan være, at man står overfor en sommerferie, hvor det ville være rart at have råd til en ekstra is eller farverig paraplydrink. Eller måske trænger taget til at blive tæt igen eller haven til en ordentlig omgang. Lige meget hvor i tilværelsen de ekstra penge skal forsøde, så er der her to måder, hvorpå man kan tjene lidt på alle de ting, man alligevel ikke bruger.

Ude i sommervejret: Den danske sommer er fyldt med loppemarkeder, der bare venter på at blive fyldt op med dine gamle møbler, børnenes legetøj og den kjole, som du alligevel aldrig bruger, fordi du ikke liiige fik smidt de fem kilo, som en stram sag i størrelse small ellers skulle motivere dig til at komme af med. Hvis man vil, kan man både gøre gode kup og selv få solgt ud fra gemmerne på marked. Hvis du rydder op på loftet og slæber sagerne med ud til den nærmeste åbne plads, hvor et loppemarked finder sted, vil du blive forbløffet over, hvor mange der har lyst til at give en mønt for dine gamle tallerkener fra Ikea.

Hjemme i sofaen: Hvis du ikke er så meget til loppemarkeder eller måske bare ikke er så stor loppefanatiker, at du har lyst til at slå din bod op i den uundgåelige danske sommerregn, så findes der et alternativ. Du kan nemlig tjene ekstra penge hjemme fra sofaen bare ved at gå på nettet og tjekke guldpriser. Måske vil du opdage, at de ekstra penge kan kradses ind bare ved at tage et kig i dit gamle smykkeskrin.

Om ude eller inde, så ønsker jeg god fornøjelse med salget!

Tags

Relaterede