Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Stolen og kaffen har jeg på plads, men jeg mangler det lille bord
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Stolen og kaffen har jeg på plads, men jeg mangler det lille bord

20. Jul 2012 11:27, webmayn

Hvis jeg måtte købe to ting til den perfekte weekend, ville det ene valg være rimelig diskret og det andet knap så beskedent. Jeg ville købe en bog og et bord. Intet mindre.

Bogen skulle være god, sluge mig ind og gerne lære mig noget nyt. Lige nu er jeg ret optaget af alt, der har med sociale processer og forhold at gøre. Derfor ville en bog om førstehåndsindtryk, dannelse af sociale grupper eller noget ond litteratur om voksenmobning være god underholdning.

Når man så har købt den perfekte bog, så mangler man de perfekte omgivelser. Dertil har man brug for en god stol og en lille bord – og så en uartigt stor kop dampende varm kaffe. Stolen og kaffen har jeg på plads, men jeg mangler det lille bord. Og her er det, at en designer ved navn Kasper Salto kommer ind i billedet. Ham kan du læse mere om her!  

Kasper Salto har designet et sødt lille bord med et endnu sødere navn: Little Friend. Og lige præcis sådan en lille ven kunne jeg virkelig godt tænke mig at investere i. Bordet har en god størrelse og kan med sit enkelte design passe ind i langt de fleste stuer. Perfekt står det ved siden af en god lænestol og med bogen og kaffekoppen på den lille bordplade.

Om jeg får købt begge dele er et godt spørgsmål, men hvis jeg bliver nødt til at vælge, så er jeg ikke i tvivl om, at mit valg ikke ville falde ud til den diskrete side.

Tags

Relaterede