Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Stenslag i bilruden
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Stenslag i bilruden

7. Dec 2012 13:05, webmayn

Det er da noget af det mest irriterende i verden, når man får et stenslag eller en revne i bilruden. Det har ikke noget at gøre med hvor god en billist man er, eller hvor dårlig en billist man er, for den sags skyld.

 

Når man så skal til syn med kareten, er det heller ikke til at vide, hvad der er acceptabelt. Hvor går grænsen? Det er en tilsyneladende en vurderingssag, hvad der kan godkendes ved et syn. Eller det vil sige, der er nogle regler som kun er kommet til for nylig, men det har bestemt ikke gjort det lettere, at vide hvornår man skal have reparation af stenslag i bilrude.

 

Jeg kan nu godt forstå dem, som synes, at det slet ikke skal være acceptabelt at køre med stenslag i forruden. Der har været nogle diskussioner om hvorvidt det kan svække rudens styrke at der en revne i, og jeg kan godt sætte mig ind i tankerne. Hvis man kører galt og airbag’en presser på det svage punkt, så ruden ødelægges helt, kan det gøre et uheld endnu værre – det er jo meningen at den skal beskytte bilisten og ikke flyve ud af forruden.

 

Jeg ville blot ønske at der var nogle helt klare regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er.

Tags

Relaterede