Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Står vægten stille under dit vægttab?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Står vægten stille under dit vægttab?

29. Nov 2012 10:14, webmayn

Så behøver du ikke længere at være fortvivlet eller irriteret, for det kan sagtens være, at du taber fedt, men uden at det kan ses på vægten. Det fungerer nemlig sådan, at når du træner, så tager du på i muskler, og da muskler vejer mere end fedt, så kan du måske ikke se på din almindelige vægt, at du taber dig.

For mange kan det derfor virke ret demotiverende at træde op på vægten, hvilket jo ikke er hensigten. Derfor var der også mange, der blev begejstrede, da man fandt ud af, at man kunne måle fedtprocenten ved vægttab i stedet for personens totale vægt i kilo. Det har resulteret i, at man kan se præcis, hvor meget fedt man taber i procent, hvilket jo kun vil falde – hvis ellers man kan passe sin træning, kur eller en kombination af disse.

Hvis du gerne selv vil tabe dig, og ikke vil gå til at dyr diætist eller tilmelde dig de dyre vægttabshold oppe i fitnesscenteret, så kan du nu erhverve dig det professionelle måleudstyr selv. En fedtprocent måler fås i mange forskellige varianter, så det kommer helt an på, hvor meget du vil have, at den skulle kunne – kun måle fedtprocent eller lave en hel kropsanalyse af dig.

Tags

Relaterede