Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Slå to fluer med et smæk
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Slå to fluer med et smæk

6. Oct 2012 10:18, webmayn

I en travl og stresset hverdag, kan man lige så godt indføre nogle små tiltag, så det bliver nemmere for en selv. Det kan f.eks. gælde, når du skal tanke benzin. Hvor nogle kunder kører langt, bare fordi de har et kundekort til en bestemt benzintank, kan du som kunde hos Q8 tanke på rigtig mange tanke landet over og samtidig opnå rabatter på dine køb.

 

Med et benzinkort herfra kan du nemlig tanke både på F24 og Q8’s tankstationer, og ikke nok med det, du kan også bruge kortet til at betale din bilvask eller småindkøb i kiosken.

Du kan bestille kortet gratis her , og så vil du modtage det efter 3-9 dage. Hvis I også indimellem kører over Øresund og besøger vores svenske nabo, er det også en fordel for dig med dette kort. Du kan nemlig også tanke på de svenske OKQ8 stationer.

 

Hører I til de familier, der rejser lidt længere, kan du med fordel anvende kortet til betaling af din P-afgift i parkeringshusene i de danske lufthavne, Kastrup og Billund. På den måde kommer du hurtigt og nemt rundt og videre, hvad end det hedder benzin, småindkøb eller parkering.

Kommentarer

  1. Coach Outlet Online
    9. Nov 2012 06:29
    1

    Copyright © 2012 .com Coach Outlet Online Corporation.Coach Outlet Store Online All rights reserved.

Tags

Relaterede