Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Skab gode rammer
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Skab gode rammer

9. Aug 2012 15:25, webmayn

Mange ved, at gode rammer skaber gode resultater, og det er ofte også helt rigtig. I denne læresætning er der nok ikke tale om de firkantede og glasudfyldte af slagsen, men snarere de omgivelser, som arbejdet skal udføres i – på kontoret, byggepladsen, i skolen eller i livet.

Men i en speciel branche er det faktisk de rode rammer, der skaber gode resultater. Måske har du gættet det, det er rammebranchen, jeg taler om.

For det gør virkelig en stor forskel for indretningen i stuen eller på arbejdspladsen, hvis der hænger personlig, spændende eller smuk kunst på væggene. Og det behøver skam ikke være kunst til mange hundrede tusinde. Det kan være grafiske plakater eller tekster med opmuntrende, motiverende og inspirerende ordsprog.

Når du har fundet ud af, hvad der skal op på væggene hos dig eller din arbejdsplads, kan det være en rigtig god idé at kigge på denne side . Her kan du købe skifterammer i alle størrelser og farver. Når du vælger skifterammer til dine billeder, har du nemlig mulighed for løbende at skifte udsmykningen ud efter årstid, humør eller begivenhed.

Med de rigtige rammer kan du altså skabe gode rammer for dit arbejde og din fritid. Det lyder lidt fjollet, men hvad gør det, når det virker.

Tags

Relaterede