Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Sørg for at du får den rigtige pris for dit guld
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Sørg for at du får den rigtige pris for dit guld

2. Apr 2012 15:20, webmayn

Mange guldopkøbere tilbyder private guldejere priser, der ligger langt under den officielle markedspris. Det betyder at flere bliver snydt, hvis ikke de sørger for at få kendskab til de korrekte forhold der ligger i handlen med guld.

 

Lige for tiden toner det frem med reklamer på TV, der alle fortæller hvor mange penge de hver især kan tilbyde for guld. Det er for rigtig mange derfor utroligt fristende at sende deres ejendele af sted, så de kan tjene nogle nemme penge.

 

Under halvdelen af markedsprisen

Hos nogle guldopkøbere er prisen så ringe, at flere danskere har været udsat for, kun at modtage under halvdelen af hvad den egentlige markedspris ligger på.

Med andre ord, er der mange udbydere der snyder hvis de kan komme til det.

 

Hold dig opdateret på guldpriser

Hvis man vil sørge for at få hvad man fortjener handler det i bund og grund om, at holde sig selv opdateret på den nødvendige viden indenfor guldområdet. Man kan blandt andet sørge for at få de rigtige priser for ens guld, ved at holde sig opdateret på svingninger i guldpriser .

 

En god viden = en god handel

Hvis bare du sørger for at holde dig opdateret på aspekter såsom markedsprisen på guld, er salg af dine guldsmykker en rigtig god handel – og ofte rigtig mange penge værd. Samtidig er det ikke en handel der kræver særlig meget af ens tid, fordi mange guldopkøbere lader en sende guldet via post.

Der er ikke mange der vil have fuldt ud kontrol med, hvor meget deres guld er værd udover at de kan tjekke karaten. Derfor sørger de fleste guldopkøbere også for, at have en vurderingsekspert der fører dig sikkert og trygt igennem alle aspekter i værdsættelsen af dine guldsmykker.

Tags

Relaterede