Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Søg og find den rigtige maler
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Søg og find den rigtige maler

27. Jul 2012 13:26, webmayn

Når man har gennemgået farveprøver tusindvis af gange og beslutningen endelig er taget, så mangler der også en helt essentiel beslutning: hvem skal udføre arbejdet? Du vil gerne have en god maler, der kan stå inde for sit arbejde, så du ikke risikerer at bruge penge, der i sidste ende viser sig at være spildt. Det er netop i disse situationer, at en ordentlig maler søges .

 

Og hvordan ved man, at den maler, man har til intention at bruge, er en god og pålidelig maler? Flere større malerfirmaer har mange ansat, og der kan ikke med vished udvælges den rette til præcis dit malerprojekt. I et fag som håndværkerfaget er der mange faldgruber, da det som oftest er en skræddersyet løsning, da arbejdet ikke nødvendigvis minder om tidligere udførte sager. Det gør arbejdet unikt, hvorfor der er også grund til at gardere sig mod fejl og mangler.

 

Hvis du vælger en maler, der er medlem af Dansk Byggeri sparer du dig en masse bekymringer, da du derved er dækket af Byg Garanti. Det vil sige, at hvis du får udført noget malerarbejde, som du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med, så kan du få det dækket med op til 100.000 kr., og dette gælder i helt indtil fem år efter arbejdet udførelse.

 

Der er derfor rigelig grund til at vælge den rette maler, frem for bekymringer og mulige økonomiske tab.

 

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede