Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Sådan får du flot orden på dit skrivebord
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Sådan får du flot orden på dit skrivebord

20. Jul 2012 11:23, webmayn

Rod på skrivebordet kan ikke undgås. Der er altid kuglepenne, klips, papirer og småting, der ikke rigtig gør noget godt for skrivebordets æstetik, men alligevel bruges så ofte, at de ikke skal gemmes for langt væk. Men lidt ordentligt må det godt se ud på skivebordet. Dels for den daglige velvære, hvor rod for øjet som vi ved ofte også skaber rod i sindet. Og er der noget, der ikke er mangel på på arbejdsmarkedet, i disse tider, er det årsager til stress. Men også fordi et rodet skrivebord sender signaler om uorden i tingene, når kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg på kontoret.

For at holde orden på rodet uden at genne de vigtige ting for langt væk, er det vigtigt at have nogle bestemte steder, hvor rodetingene kan gemmes hurtigt væk. Og sådan en løsning har designeren Cecilie Manz leveret med sine skønne trækasser med låg af farvet plexiglas.

Kasserne er æstetiske og virker ikke for dominerende på skrivebordet. Træet er enkelt og klassisk, og plexiglasset giver et cool, farvestrålende islæt til kontorindretningen. Med kasserne stående fremme på skivebordet tjener de både som pynt og praktisk opbevaring.

På den måde er det nemt at gemme alle de rodende småting væk i en fart, og hvad gør det, at man samtidig sender et signal om, at man ikke går af vejen for lidt spræl og kreativitet i sine omgivelser.

Tags

Relaterede