Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Oplev fantastiske Grønland
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Oplev fantastiske Grønland

4. May 2012 16:04, webmayn

Selvom Grønland ikke er et af de billigste rejsemål du kan tage til, er det svært at finde andre steder i verden med en så storslået natur, en sådan klarhed af lys og en så rå magt i naturen. På grund af de store områder med ødemarker har dem der er eventyrlystne, unikke muligheder for at vandre hvad end det er til fods, på ski eller med hundeslæde.

 

I og med at der ingen veje er at finde mellem destinationerne i Grønland, ligger transporten naturligvis heller ikke i den billige ende, i forhold til de priser du måske er vant til hos andre rejsedestinationer hvor transportmulighederne er flere. Tager du med fly fra Danmark til Grønland, kan du dog få fat i flybilletter der ligger nede i et helt rimeligt prisniveau. Flyrejser til Grønland kan lige nu bestilles helt ned til omkring 2.000 kr. og opefter.

 

Transportmuligheder til Grønland

Der findes masser af gode muligheder når det kommer til selve transporten. Den mest udbredte rejsemetode er dog via flytransport. Flere flyselskaber har tilmed også gjort det rigtig nemt at komme frem og tilbage da mange flyver fra Danmark til Grønland hele året rundt, flere gange om dagen. Du skal dog være opmærksom på mellemlandinger i din flyrejse til Grønland.

 

Hvornår du skal rejse

I Grønland findes der reelt set kun to årstider, nemlig sommer og vinter. I og med at vinteren er meget lang, er det grønlandske forår og efterår utroligt kortvarig. Har du lyst til at opleve sommeren, gør netop dette aspekt meget ved din planlægning af rejse der derfor skal foretages omkring maj måned. Grønlands størrelse gør samtidig at årstidernes varighed og tidspunkt skifter, alt efter hvor i Grønland du rejser til. Pointen er, at dine oplevelser af Grønland vil være meget afhængig af, hvor og hvornår du flyver dertil. Tænk over dette før du flyver af sted.

Tags

Relaterede