Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Kunstige eller naturlige sødemidler?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Kunstige eller naturlige sødemidler?

29. Nov 2012 11:14, webmayn

Ved at læse overskriften, har du måske allerede tænkt, at du køber den ene form for sødemiddel frem for den anden. Det er ikke en selvfølge, for vi har i mange år været nødsaget til at bruge de kunstige sødemidler som hermesetas og andre sødemidler, da det har været disse, som du har kunnet købe nede i supermarkedet, men nu er tiden heldigvis ved at ændre sig.

Det er nemlig efterhånden almindeligt, at man kan få naturlige sødemidler som Stevia eller Sukrin i de velassorterede dagligvarehandler. Netop Sukrin er et af de nyere sukkererstatningsmidler på markedet, og det der gør, at varen er så populær og attraktiv er, at den er fri for kalorier. Dette er en kæmpe fordel i sig selv, men noget andet godt ved Sukrin er, at den ikke får blodsukkeret til at stige og ikke skader tænderne ved indtagelse. Der er derfor ikke kun én grund til at fravælge det traditionelle sukker og købe Sukrin i stedet, og mange har allerede fået øjnene op for fordelene og brugt Sukrin i bagværk, varme drikke eller blot den almindelige madlavning.

Hvis du også gerne vil have fingrene i Sukrin, så kan du enten finde vej ned til dit supermarked, eller du kan erhverve dig Sukrinen på Viivaas hjemmeside, som du finder på ovenstående link.

Tags

Relaterede