Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Kriminalitet ved benzinstanderen har fået konsekvenser
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Kriminalitet ved benzinstanderen har fået konsekvenser

9. Aug 2012 13:10, webmayn

For nogle kan det være svært at stå for fristelsen i bare at smutte uden at betale for den benzin, de netop har fyldt på bilen. Man skal hele vejen ind i butikken, og det er så nemt at lade være. Nogen glemmer det måske. Jeg har selv prøvet en gang at tanke bilen, gå ind i butikken, finde min cola i køleskabet og betale den ved kassen og i mellemtiden have glemt alt om benzinen, jeg netop havde hældt på. Jeg opdagede først forglemmelsen, da jeg satte mig ind bag rattet igen. Som den gode borger, jeg anser mig selv for at være, skyndte jeg mig selvfølgelig ind i butikken igen og kom pinligt berørt ud af min gæld.

Men det er langt fra alle, der løber tilbage for at betale for deres brændstof. Tankstationerne har i de sidste år haft store problemer med bilejere, der tanker benzin og diesel på deres biler for så derefter at køre af sted igen uden at betale for de dyre dråber. Der forekommer sågar også organiseret kriminalitet, hvor folk stjæler benzin kørende i stjålne biler eller biler uden nummerplader for at undgå at blive fanget på overvågningskamera.

Som en konsekvens af de mange brændstoftyverier, der hvert år koster tankstationerne mange millioner kroner, har mange stationer valgt at indføre forudbetaling ved benzinstanderne. Man skal således registrere sit benzin- og dieselkort , dankort eller et andet betalingskort, før det er muligt at påfylde benzinen. Hvis man vil betale med kontanter, må man ind i butikken, før man fylder på.

Besværligt, vil nogen mene, men det er desværre en nødvendighed, hvis de mange tyverier ikke skal gå ud over de betalende kunder i form af endnu højere brændstofpriser for at dække tabet.

Tags

Relaterede