Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Kom helt tæt på det smukke dyr – tag en tur til Grønland.
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Kom helt tæt på det smukke dyr – tag en tur til Grønland.

6. Sep 2012 14:56, webmayn

Isbjørne er, blandt mange andre dyr, truet på grund af menneskets ringe agt for naturen.

Studier af miljøfremmede, menneskeskabte stoffer - POP´er har påvist meget høje niveauer af de skadelige stoffer i isbjørne verden over. På Svalbard er der frygt for, at POP-niveauerne er så høje, at isbjørnenes reproduktionsevne og kønsorganer er skadet, og at deres immunsystemer er påvirket. Isbjørnen jages, og der skydes cirka 100 isbjørne om året. Disse to faktorer har sammen med den globale opvarmning, som har bevirket at isområderne, altså bjørnens foretrukne leveområde, er blevet mindre, gjort isbjørnen til et truet dyr.

Hvis man vil opleve Isbjørnen i dens naturlige miljø, er Grønland et oplagt sted at søge hen. Skal du fra Danmark til Grønland flyver du, som regel, fra Kastrup til Nuuk, hvorfra ens rejse ud i den grønlandske natur kan begynde.  Se billetter til Grønland her:www.airgreenland.dk

Når du ankommer til Nuuk, Grønlands største by, vil du blive mødt af et utroligt syn. Midt i den hvide ingenting, ligger Grønlands ubetingede metropol. 

I Nuuk er der flere arrangører af Isbjørne safari-ture, blandt andet, International Wildlife Adventures, som tilbyder almindelige mennesker at møde Polarcirklens ubetingede største landlevende rovdyr.

Se mere på denne hjemmeside , for info om priser på fly og meget andet.

Da Grønland er præget af naturen i en meget høj udstrækning, er det sjældent at Isbjørne safari-ture tilbydes året rundt. De fleste ture afholdes i august og september måned, da adgang til kysten med skib er essentielt for at møde Polarcirklens kæmpe. Det meste af året er regionen fastlåst af store isflager, der gør at skibe ikke kan sejle rundt imellem grønlandske områder, og først i sensommeren tillader moder natur mennesket at berejse Grønland med skib.

Vær altid opmærksom på safariarrangørernes garantier! De ledende inden for isbjørne safari-ture tilbyder oftest en garanti, på trods af at den barske, grønlandske natur aldrig tilbyder en garanti for en gennemført isbjørne safari-tur.

Kommentarer

  1. Coach Outlet Online
    9. Nov 2012 06:37
    1

    Copyright © 2012 .com Coach Outlet Online Corporation.Coach Outlet Store Online All rights reserved.

Tags

Relaterede