Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Kan du nå oversættelsen til deadline?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Kan du nå oversættelsen til deadline?

24. Jul 2012 14:01, webmayn

Har du ofte været ude for, at du ikke kan nå dine opgaver til tiden, og at den oversættelse som du skulle have startet på for længst endnu ikke er påbegyndt?

Dette kan give anledning til ikke at kunne overskue opgaverne, selvom det måske blot er et spørgsmål om at få klaret nogle enkelte opgaver for at komme over på den anden side igen.

 

Men hvis ikke tiden er der, må man finde på en anden løsning for at nå det hele til tiden, og det er her at EasyTranslate kan være dig behjælpelig. EasyTranslate arbejder jævnligt med firmaer med en stram deadline og har derfor valgt at specialisere sig indenfor dette. Det betyder, at du som kunde kan kontakte dem i alle døgnets 24 timer for at få hjælp, hvor deres store netværk af professionelle oversættere vil stå klar til at løse dine opgaver.

 

På denne måde kan EasyTranslate hurtigt sammensætte et oversættelsesteam, der sammen kan arbejde i døgndrift på, at du når din deadline til tiden. Dette kan dermed spare dig alle de bekymringer, der måtte følge med i tilfælde af det modsatte, og du kan derved også bruge din tid mere konstruktivt.

 

Hvis du også kan se fordelen ved en 24-timers oversættelsesservice, så læs mere om det ved at klikke her .

 

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede