Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Hvorfor vælge bilauktion?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Hvorfor vælge bilauktion?

27. Nov 2012 10:52, webmayn

Går du og trænger til lidt luft i økonomien, eller er du en af de heldige, der bare skal af med din nuværende bil, for at løbe ned til bilforhandleren for at købe den bil, som du har drømt om de seneste par år, så er her en ting, som du skal tage højde for. Du skal nemlig overveje, hvordan du vil sælge din bil, da der i dag tilbydes flere måder end bare den klassiske vej, hvor man eksempel sælger over den blå avis.

Flere og flere mennesker foretrækker nemlig at sælge deres gamle bil igennem bilauktioner frem for andre salgsmetoder, da de herved hindrer, at prisen bliver presset urimeligt for til gengæld at få en troværdig køber. Man bestemmer nemlig selv startprisen, hvorefter det er op til køberne, som er en gruppe kun bestående af bilforhandlere, at byde den op. Hvis man ender med ikke at få nogle bud, så må man revurdere den pris, som man har sat, og uanset hvad vil man gennemgå det videre forløb med den konsulent, som man har fået tildelt – i hvert fald, hvis man sætter sin bil på bilauktion hos Autocom.

De har god erfaring med de omkring 4000 bilforhandlere i Danmark, som Autocom har godkendt til deres auktioner, så her er du i trygge hænder.

Tags

Relaterede