Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Hvilket hus har jeg råd til at købe?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Hvilket hus har jeg råd til at købe?

24. Feb 2012 17:23, webmayn

En undersøgelse fra Danske Bank viser, at den typiske danske familie ikke har råd til at købe hus i hele 55 af Danmarks i alt 98 kommuner. Det er derfor vigtigt at få de rigtige aspekter med, når du skal beslutte dig for hvilket hus du har råd til at købe.

Kend prisniveauet
Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i prisniveauet i de områder hvor du søger bolig. Du kan bruge forskellige hjemmesider til din undersøgelse. Samtidig kan du researche på allerede gennemførte handler, hvis du vil gøre dig endnu klogere inden for området.

Nedslag i prisen
Prisforhandlinger foregår primært mellem dig og ejendomsmægleren. Han eller hun er på sælgerens side, og prøver selvsagt at presse prisen så højt i vejret som det overhovedet er tænkeligt. En ejendomsmægler er trænet i at bedømme, hvor interesseret du er i et konkret hus som der vises frem, og det er derfor en rigtig god idé ikke at virke alt for interesseret. Samtidig kan du med god grund lægge en forhåndsstrategi for din tilgang, opførelse og holdning inden du kigger på et hus.

Argumenter for prisnedslag
Du kan finde flere argumenter for et nedslag i prisen på den bolig du er interesseret i. Sørg ført og fremmest for at få udarbejdet en tilstandsrapport med en pris der, uanset niveau, altid er værd at betale for. Skadeanmærkninger i rapporten vil blandt andet kunne bruges som argumenter for et nedslag i prisen, eller for at sælger skal betale for en forbedring.

Lån penge til boligkøb
Når du vil låne penge til dit boligkøb, har du en masse forskellige muligheder og udbydere at vælge imellem. Det er en god ide at checke op på, hvad de forskellige långivere kan give dig i rente med mere. Hvor meget de er villige til at låne dig, er også essentielt. Du kan blandt tage en lille test hos Totalkredit , der kan give dig et skøn over hvor meget du kan låne.

Tags

Relaterede