Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Har du nogensinde overvejet hvordan det føles at flyve henover en dybfrossen sø, drevet af et 1000 ccm’s monster på larvefødder?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Har du nogensinde overvejet hvordan det føles at flyve henover en dybfrossen sø, drevet af et 1000 ccm’s monster på larvefødder?

6. Sep 2012 14:52, webmayn

Det var en sand fornøjelse at mærke den bidende polarvind trække i kinderne.  Bæstet imellem benene på mig, brummede støt stigende, i takt med at jeg vred håndleddet de sidste 45 grader for at klemme de sidste kraftanstrengelser ud af svinet. Op over en lille bakketop, og så ellers fuld hejs på den store mørkelilla Yamaha Rs Venture TF. Da jeg lettede fra isen og stod stille i luften faldt mine tanker tilbage på den oktober aften sidste år, hvor jeg havde siddet og undersøgt spændende eventyr på nettet. Efter en dydbegående undersøgelse af tilbud på den nordlige halvkugle, var jeg kommet frem til at jeg skulle ud på snescooter-safari. Jeg hoppede ind på Google, og skrev flyrejser til Grønland og før jeg vidste af det havde jeg booket en tur for mig, og min foretrukne adventure-buddy, Adam.

Nu sad vi her, på hver vores klippert af et motordrevet bæltekøretøj, hvis larvefødder taktfast bed sig fast i indlandsisen, med samme styrke og præcision som en sulten slædehund. Følelsen af polarvinden der bider sig fast i huden, og synet af den klare, lavthængende aftensol fryder mig. Jeg kigger over på Adam, og jeg kan se at smilet på hans ansigt er nøjagtigt lige så stort som mit.

Han skæver over til mig, og råber så ”Den der kommer sidst hjem giver den første omgang!”, og før jeg kan nå at reagere, kan jeg se at han har lagt sig ned, for at mindske vindmodstanden, og så ellers lukket helt op for spjældet, på den store to-takstmotor. Lad ræset begynde!

Tags

Relaterede