Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Flere Danskere rammes af tvangsauktioner
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Flere Danskere rammes af tvangsauktioner

14. Mar 2012 12:55, webmayn

Nye tal fra Danmarks Statistik viser en markant stigning i antal af tvangsauktioner, hvor stigningen fra januar til februar 2012 lød på ikke mindre end 16,9 %.

Årsagen til det stigende antal tvangsauktioner kan blandt andet findes i den økonomiske krises lange varighed.  At krisen har trukket så langt ud, betyder at flere har været ledige i en meget lang periode. Lange perioder uden arbejde påvirker selvsagt privatøkonomien og forøger hermed sandsynligheden for at de ramte har svært ved at betale ens terminer. En konsekvens heraf kan være, at boligen fremtidigt havner på tvangsauktion.

Mulighed for flere tvangsauktioner
Ifølge statistikkerne og holdningerne hos realkreditinstitutterne, er der ingen udsigt til en omvending i markedet for tvangsauktioner. Derfor kan det forventes, at antallet af tvangsauktioner vil fortsætte med at være stødt stigende. Årsagen til den stigende tendens, har ofte noget at gøre med faldende boligpriser samt boligejere der har en for dårlig privatøkonomi.

Gør et kup på tvangsauktion
At antallet af tvangsauktioner stiger, kan være lige så dårlige nyheder for boligejere som det kan være gode nyheder for boligsøgende. For købere er tiden lige nu, lig med muligheden for at gøre et kup på tvangsauktion – og der er mange drømmeboliger at vælge mellem. Der er med andre ord, utroligt mange fordele at hente, hvis du som køber er interesseret i at begive dig ud på dette marked.

Spar mange penge
Selvom nedslagene i boligmarkedet allerede er steget enormt, er der tale om de rene kup når du begiver dig ud i tvangsauktioner. I 2011 kostede boliger på tvangsauktion næsten halvdelen af prisen på huse i fri handel.

Tags

Relaterede