Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Et ekstra point på udstyrssiden til den forsinkede housewarming
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Et ekstra point på udstyrssiden til den forsinkede housewarming

16. Aug 2012 12:29, webmayn

Det er ved at være sidst på sommeren, hvilket betyder, at jeg har snart boet i min skønne lejlighed i halvandet år. Derfor er det også på grænsen til pinligt, at jeg stadig ikke har fået holdt en housewarming. Hele vennekredsen har brugt præcis ligeså lang tid, som jeg har haft lejligheden, på at glæde sig til, at jeg skulle holde fest i min nye lejlighed. Og de skal selvfølgelig ikke snydes. Nyhedsværdien er selvfølgelig ikke så stor længere, men til gengæld er humøret højt.

Og når mine gæster nu har glædet sig til festen så længe, bliver jeg også nødt til at gøre noget ekstra ud af det. Derfor skal der ikke mangle noget af hverken vådt eller tørt. Og alle skal inviteres.

Jeg har også tænkt mig at gøre lidt ekstra ud af festen på udstyrsfeltet. I stedet for at udstyre mine gæster med plastikglas og navneskilte, har jeg investeret i nogle rigtige drinksglas . De er ret skønne og kan få selv den mest tarvelige vodka/juice til at se indbydende ud. Og, så er det altså slet ikke så dyrt at investere i rigtige glas i stedet for rullevis af plastikglas. Dem køber du igen og igen, hvorimod du med rigtige drinksglas kan blive ved med at imponere dine gæster med velserverede drinks igen og igen.

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede