Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Er der forskel på fyringsolie?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Er der forskel på fyringsolie?

5. Dec 2012 11:00, webmayn

Vi går en tid i møde, hvor en ellers meget brugt ting som fyringsolie ikke er populært. Det vil sige, at det er det for manges vedkommende allerede ikke, men man begynder efterhånden aktivt at arbejde hen imod noget, der ligner et total stop af brugen af oliefyr.

Med regeringens ”Energiudspil 2050” skal det være slut med at installere oliefyr og naturgasfyr i nye bygninger allerede næste år, 2013, og i år 2017 med at installere oliefyr i eksisterende bygninger.

 

På denne måde er oliefyr en uddøende opvarmningsmulighed, men dette betyder imidlertid ikke, at der ikke at folk, som stadig har brug for fyringsolien til at fyre op med. Derfor er der også stadig mange danskere, der søger efter billig fyringsolie, da den, som de fleste ved, har steget og steget i pris over de senere år. Og her er det vigtigt, at man ikke bare går ud og køber den første og den bedste, for der kan være forskel på fyringsolie – både i kvalitet og pris.

 

Fyringsolie-Priser.dk kan du få dig et godt overblik over, hvad de forskellige fyringsolier koster, og hvad de hedder – det kan være med til at gøre det meget mere overskueligt for dig som køber, at finde den rette fyringsolie såvel som pris.

Tags

Relaterede