Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Der må være en grænse for fedteriet
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Der må være en grænse for fedteriet

1. Aug 2012 13:21, webmayn

Her i landet har vi – heldigvis – en del til fælles. Ikke blot, at vi har den samme dronning og er underlagt de samme love, taler det samme sprog og har den samme indstilling til, at den danske sommer altid er dårlig, kold og trist.

Der er nemlig andre og helt gennemtrængende karakteristika, som vi danskere har til fælles. Jeg kalder dem for dansker-generne, og herunder følger en beskrivelse af et meget fremtrædende dansker-gen.

Her i landet har vi nemlig en tendens til at elske alt, hvad der er gratis. Vi er ikke nærige, sparsommelige eller fedtede med hverken mad, alkohol eller livsnydelse, men hånd i hånd med vores frisind går en ustyrlig trang til at hive gratis goder til sig.

Luk en dansker ind i en messehal, og han vil med garanti have meget mere travlt med at rage alskens bolsjer og gratis reklamehåndklæder til sig end rent faktisk at finde ud af, hvor han skal på ferie næste år.

På trods af vores økonomiske velstand er vi nemlig ikke til at styre, når vi får færden af gratis glæder. Således holder dansken sig heller ikke tilbage, når der opfordres til at deltage i den ene konkurrence efter den anden for at vinde, ja, gratis ting. Som virksomhed kan du snildt få dine kunder til først at oprette sig som kunde og få et diesel- og benzinkort , sirligt gemme alle deres boner og endda registre sig på nettet med hver eneste bon for at få et lod i konkurrencen om et luksus hotelophold, der varer – og hold nu fast – hele 24 timer.

Og selvfølgelig, de gratis glæder er skønne, men helt ærlig. Spa-ophold på tankstationen, så er vi da nået langt ud i en af gratis-mentalitetens fjerneste hjørner.

Tags

Relaterede