Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » De små detaljer der gør en fødsesldagsfest ekstra god
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

De små detaljer der gør en fødsesldagsfest ekstra god

8. Oct 2012 12:55, webmayn

Jeg var forleden ude og shoppe cocktailglas til min fødselsdagsfest, som skulle afholdes weekenden efter. Jeg havde en præcis forestilling om, hvordan de skulle se ud. De skulle være lavet af glas med en lang stilk og toppen af glasset skulle have et stort areal, så det kunne blive nogle store coctails.

Jeg gik længe fra butik til butik for at finde de cocktailglas jeg havde en forestilling om. Efter nogle timer var jeg lige ved at give op, men den sidste butik jeg rundede havde ligepræcis det glas jeg skulle eje. Jeg købte 24 glas med hjem, og var nu sikker på at min fest ville blive den bedste.

Weekenden efter var det min fødselsdag og jeg skulle holde fest. Jeg tog 24 stk cocktailglas frem og begyndte at lave flotte drikke med friske bær og store isterninger. For at gøre det lidt mere festligt, toppede jeg mine cocktailglas af med sukker i kanten.

Kl. 18 ringede det på døren og alle mine gæster ankom i flotte kjoler, jakkesæt og godt humør. Som det første serverede jeg hjemmelavede coctails i de nye glas. Alle mine gæster var meget imponeret og nød både mine cocktails og festen i fulde drag.

Tags

Relaterede