Smartlog v3 » Tips, Guides & Informationer » Betalingsoversigt på benzinen? Intet problem!
Opret egen blog | Næste blog »

Tips, Guides & Informationer

Her på bloggen kan du læse gratis tips, guides og informationer om alt mellem himmel og jord

Betalingsoversigt på benzinen? Intet problem!

6. Oct 2012 10:15, webmayn

Har du tit tænkt, at det ville være nemmere, hvis dine poster på netbank altid kategoriserede sig efter, om du have købt mad, benzin eller hævet penge? Så kan du roligt læse videre, for der er hjælp at hente her. Det er nu muligt, at få et godt overblik over dine udgifter til benzin og diesel med et kundekort til Q8. På denne vis har du nemlig alle dine udgifter til bilen som brændstof, bilvask og indkøb af kølevæske samlet på en og samme konto, hvorfor det også bliver nemmere for dig at gennemskue, hvad din husstands egentlige forbrug er, når det kommer til transport.

 

I kan bestille kortet helt gratis ved at klikke her , og straks er der både rabatter og en lettere hverdag i sigte. Og er I flere i husstanden, er det ikke noget problem – så bestiller I bare nogle flere, og det tager kun 3-9 dage, før du har kortet i hånden.

 

Så hvis du vil modtage en månedlig betalingsoversigt på dit benzin eller dieselforbrug og dermed have større overblik i husstandens økonomi, er det bare at besøge Q8’s hjemmeside og bestille det gratis kundekort. Hvis du har spørgsmål eller yderligere hjælp sidder kundeservice også klar ved telefonen, så du bliver taget godt om, hvad end du måtte have på hjerte.

Tags

Relaterede